Proiecte de case si vile noi in Iasi in zona Breazu

Detalii complete despre case si vile de vanzare in proiectele de rezidentiale nou construite in Iasi.
Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.
Project Image
Buz Residence
case de vanzare in zona Breazu

Buz Residence va propune spre vanzare 6 case single in Breazu.Locatia se afla langa piscina Apolo,la 3 km de Copou si 4 km de Pacurari. Casele dispun de 147 mp utili si 500 metri teren.

Piata imobiliara din zona Rediu ofera o posibilitati infinite de achizitie, datorita diversitatii tipurilor de imobile ce sunt construite in cadrul ansamblurilor rezidetiale noi, din aceasta noua zona a orasului.

Project Image
Case Breazu
case de vanzare in zona Breazu

Dezvoltarile imobiliare din ultimii ani nu au intarziat sa atraga investitii si servicii noi locuitorilor zonei. Gradinite private, zone de agrement noi, spatii de evenimente si noi retele de magazine care s-au locat in zona Breazu pentru a aduce un plus de confort si noi oportunitati locuitorilor.Project Image
Colina Residence
case de vanzare in zona Breazu

Zona Breazu este in plina dezvoltare, si in zona de infrastructura socio - economica, ceea ce o va face si mai atractiva din punct de vedere a investitiilor imobiliare.

Dezvoltarile imobiliare din ultimii ani nu au intarziat sa atraga investitii si servicii noi locuitorilor zonei. Gradinite private, zone de agrement noi, spatii de evenimente si noi retele de magazine care s-au locat in zona Rediu pentru a aduce un plus de confort si noi oportunitati locuitorilor.

Project Image
Cartier Austriac
case de vanzare in zona Breazu

Unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale din Iași a demarat recent: 180 de case vor fi construite după model austriac, în apropierea Dealului Copoului. În primă fază, investitorul a început lucrările pentru realizarea rețelei de drumuri din „Cartierul Austriac”, în paralel cu ridicarea primelor case.