Proiecte de case si vile noi in Iasi in zona Breazu

Detalii complete despre case si vile de vanzare in proiectele de rezidentiale nou construite in Iasi.
Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.
Project Image
Buz Residence
case de vanzare in zona Breazu

Comision zero!

Buz Residence va propune spre vanzare 6 case single in Breazu.Locatia se afla langa piscina Apolo,la 3 km de Copou si 4 km de Pacurari. Casele dispun de 147 mp utili si 500 metri teren

Project Image
Case Breazu
case de vanzare in zona Breazu

PROIECT NOU! 10 Case individuale in zona Copou-Breazu, cu 410 metri teren si o suprafata construita de 145 metriProject Image
Cartierul Francez
case de vanzare in zona Breazu

Ti-ai dorit vreodata sa traiesti „ca afara”? Sa ai confortul, siguranta si stilul pe care l-ai vazut cand te plimbai prin satucele franceze, parca desprinse din povesti?


La fel am visat si noi! Dupa ani de studiu, in care am cautat locatia perfecta si am acumulat multa experienta, iata ca am reusit sa-ti oferim o varianta in care sa poti avea avantajele de acasa, la care sa se adauge rafinamentul „de acolo”.


Vrem sa iti oferim nu doar o casa, ci un stil de viata, cat mai aproape de standardele occidentale, dar adaptat nevoilor si stilului nostru de viata.


În locul unui teren viran, vilele din Cartierul Francez vor fi înălțate de la zero în spiritul unei viziuni unice, specifica stilului francez, astfel incat tu sa fii mandru ca locuiesti aici.

Project Image
Case Padurea Marzesti
case de vanzare in zona Breazu

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cu acces facil la strada asfaltata. Cartierul este format din 16 vile unifamiliale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos, cu parcare pentru masini si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare vila.

Project Image
Rea Grand Vision
case de vanzare in zona Breazu

PROIECT NOU! 7 Case individuale in zona Breazu, cu 450 metri teren si o suprafata utila de 113 metri