Proiecte de case si vile noi in Iasi

Detalii complete despre case si vile de vanzare in proiectele de rezidentiale nou construite in Iasi.
Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.
Project Image
Bucium Panorama
case de vanzare in zona Bucium

Bucium Panorama reprezinta un ansamblu rezidential de vile premium, de dimensiuni reduse, ce se integreaza perfect intr-o locatie atent aleasa pe cea mai frumoasa colina a Iasi-ului, Colina Bucium. Ansamblul Bucium Panorama este compus din 4 vile tip duplex, ce au o vedere extraordinara asupra intregului oras fiind inconjurate numai de un cadru natural bine conturat si de proprietati imobiliare aerisite si impozante, una dintre ele fiind vestitul Motel Bucium.

Istoric, locatii de interes, scoli, mijloace de transport in comun, farmacii non-stop.
Project Image
Confort Home
case de vanzare in zona Valea Adanca

Vile finalizate cu o vedere superba asupra orasului, cele 10 vile tip duplex din complexul Confort Home sunt amplasate in zona Cug - Valea Adanca fiind concepute special pentru a satisface exigentele clientilor care doresc sa se bucure de confort, liniste si spatiu.

Project Image
Vile duplex Popas Pacurari
case de vanzare in zona Popas Pacurari

Aceasta vila este perfecta pentru o familie, hotarata sa scape de aglomeratia si agitatia urbana, beneficiind de un spatiu de relaxare in curtea individuala, insa foarte bine legata nomenclatural de oras prin ingtermediul mijlocului de transport in comun ce trece prin fata complexului

Project Image
Luxury Family House
case de vanzare in zona CUG

Luxury Family House este un proiect rezidential nou de 69 vile triplex, cu regim de inaltimea P+1+M ce se construieste in zona Capat Cug - Valea Adanca la numai 1 km de mijloacele de transport in comun. Vilele triplex se vor preda bransate la toate utilitatile orasului si contorizate separat (gaz, lumina, apa, internet)

Project Image
Complex de case Miroslava
case de vanzare in zona Miroslava

Complexul de case Miroslava este un proiect rezidential exclusivist cu regim privat de acces, compus din 64 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex, si este desfasurat pe o suprafata de peste 12.000 mp, in apropierea soselei principale de acces spre Iasi.

Project Image
Ansamblul Casa Ta
case de vanzare in zona Rediu

Vile individuale in zona Rediu, la doar 3 km de Capat Pacurari, cu o panorama deosebita asupra lacului Rediu. Vile single, cu arhitectura moderna, aproape de mijloacele de transport, supermarket, scoli si gradinite.

Project Image
Residential Houses Rediu
case de vanzare in zona Rediu

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cu acces facil la strada asfaltata.Cartierul este format din 30 de vile unifamiliale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos, cu parcare pentru 2 masini si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare vila.

Project Image
Cubic Village
case de vanzare in zona Popas Pacurari

Sentimentul de "ACASA" te invadeaza de la prima vizionare !!! Cubic Village sau Luxury House - sub orice denumire rezultatul e acelasi - cartier de case in stil meditereanean in care calitatea si frumosul primeaza. Complexul de case propus spre vanzare este situat in Iasi, zona Rediu , cu acces pe strada in curs de asfaltare si cuprinde 10 unitati locative.

Project Image
Roka Residence
case de vanzare in zona Frumoasa

Roka Residence este un ansamblu nou construit, de 4 case cuplate, atent construite, moderne, ce se construiesc la 3 minute de Bld Potiers si 2 minute de Dedeman, o locatie deosebita unde linistea este la ea acasa.

Project Image
Titan Residence
case de vanzare in zona Horpaz

Ansamblul de Duplex-uri Horpaz cuprinde 28 de unitati si 56 de apartamente cu o suprafata de 250mp de teren fiecare oferind intimitate fata de vecini. Acest complex este sigurul din zona ce beneficiaza de toate utilitatile inclusiv canalizare.

Project Image
La Brazi Residence
case de vanzare in zona Bucium

Situat in zona Colinei Bucium, cea mai renumita colina din Iasi cu o priveliste cum rar intalnesti, acest ansamblul de case tip duplex, poate reprezenta oportunitatea pe care o cautati de multa vreme.

Istoric, locatii de interes, scoli, mijloace de transport in comun, farmacii non-stop.
Project Image
London House
case de vanzare in zona Copou

London House este un proiect rezidential ultramodern de case tip Duplex ce se construieste in zona Copou - Aleea Sadoveanu vis a vis de Restaurantul La Castel. Fiecare casa este dispusa pe 3 nivele P+E+M si va avea un living spatios, bucatarie spatioasa, 4 camere spatioase si 3 grupuri sanitare.

Istoric, locatii de interes, scoli, mijloace de transport in comun, farmacii non-stop.
Project Image
Complex de Case Visani
case de vanzare in zona Visani

Complexul de Case Visani este format din 6 case de tip insiruit, ce sunt situate intr-o locatie ce ofera liniste, discretie si siguranta, avand acces privat, strada asfaltata si in acelasi timp acces rapid spre punctele de interes din oras atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun care sunt la doar 200 ml distanta.

Project Image
Iris House
case de vanzare in zona Popas Pacurari

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cartierul este format din 46 de vile unifamiliale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare vila.

Project Image
Smart House Valea Ursului
case de vanzare in zona Valea Ursului

Ansamblul este localizat in Miroslava - Valea Ursului, cu acces asfaltat si face parte dintr-un proiect rezidential de 25 de case noi. Ansamblul rezidential este amplasat la 2 km de soseaua de centura si 9 km de zona Palas - Podu Ros, cu vedere la padurea Uricani.

Project Image
Case duplex Miroslava
case de vanzare in zona Miroslava

Pentru o familie tanara, la inceput de drum, o casa cu patru camere este intruchiparea idilica a spatiului de locuit. Bineinteles, aceasta optiune se pliaza si pe nevoile unui cuplu trecut de a doua tinerete, care cauta acum liniste si armonie cu natura.

Project Image
Case Individuale Horpaz
case de vanzare in zona Horpaz

Ansamblul de Case Individuale Horpaz cuprinde 10 unitati de case noi cu suprafete de 80mp utili, amplasate pe o suprafata de 400mp de teren fiecare oferind intimitate fata de vecini prin modul in care sunt amplasate pe parcelele de teren.

Project Image
Zoom Residence
case de vanzare in zona Miroslava

Situat in zona Miroslava, cartierul de vile rezidentiale ZOOM Residence se afla la doar 5 minute de OMV Nicolina si la 10 minute distanta de Palas si te intampina cu o priveliste relaxanta, vile atent construite pe structuri solide, unde se tine cont de nevoile tututor persoanelor care sunt in cautarea unui nou camin.

Project Image
Double House
case de vanzare in zona Valea Adanca

Casa Tip Duplex cu un regim de intaltime P+E, 3 camere si dependinte, are o suprafata de 85mp utili, spatioasa si luminoasa la pret de apartament, aflata intr-o zona foarte linistita cu acces foarte facil catre centrul orasului.

Project Image
Familiar Residence
case de vanzare in zona Miroslava

Vrei sa scapi de inghesuiala de la bloc, sa beneficiezi de confort si sa te bucuri de cat mai mult spatiu verde. O casa de tip insiruit iti ofera toate acestea, plus avantajul unor costuri reduse, iar toate acestea le poti gasi in complexul Familiar Residence, ce se afla la cateva minute de centrul Comunei Miroslava.

Project Image
Uricani Residence
case de vanzare in zona Uricani

Complexul are 4 duplexuri ( 8 apartamente ) si se afla la intrare in Uricani - Miroslava. Compartimentari interioare indraznete, camerele sunt mari oferind spatiu si posibilitati de amenajare multiple, un stil elegant, finisaje executate excelent, gradul ridicat de confort, amplasarea si accesul rapid la mijlocul de transport in comun.