Proiecte de case si vile noi in Iasi in zona Rediu

Detalii complete despre case si vile de vanzare in proiectele de rezidentiale nou construite in Iasi.
Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.
Project Image
Residential Houses Rediu
case de vanzare in zona Rediu

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cu acces facil la strada asfaltata.Cartierul este format din 30 de vile unifamiliale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos, cu parcare pentru 2 masini si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare vila.

Project Image
Fox Residence
case de vanzare in zona Rediu

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cu acces facil la strada asfaltata, proiectul imobiliar este format din 2 case individuale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos cu parcare pentru masini si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare locuinta.

Project Image
Ansamblul Casa Ta
case de vanzare in zona Rediu

Vile individuale in zona Rediu, la doar 3 km de Capat Pacurari, cu o panorama deosebita asupra lacului Rediu. Vile single, cu arhitectura moderna, aproape de mijloacele de transport, supermarket, scoli si gradinite.

Project Image
Case Individuale Rediu
case de vanzare in zona Rediu

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cu acces facil la strada asfaltata. Cartierul este format din 20 de vile unifamiliale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos, cu parcare pentru 2 masini si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare vila.