Proiecte de case si vile noi in Iasi in zona Miroslava

Detalii complete despre case si vile de vanzare in proiectele de rezidentiale nou construite in Iasi.
Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.
Project Image
Ansamblu Case Miroslava
case de vanzare in zona Miroslava

Ansamblu de case plan parter, situat in Miroslava - Rond Centura, 450mp gradina, parc de joaca exclusiv pentru copii rezidenti. Intreg asamblu rezidential este compus din 8 locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, parc de joaca pentru copii, zona de parcari.

Project Image
Ansamblu Case Mediteraneene
case de vanzare in zona Miroslava

Ansamblu de case plan parter, in stil mediteranean, situat in Miroslava - Lidl cu 380mp gradina. Intreg asamblu rezidential este compus din locuinte individuale, tip plan Parter, cai de acces comune, zona de parcari.

Project Image
La Plop Residence
case de vanzare in zona Miroslava

La Plop Residence reprezinta un amplu proiect de case in Miroslava cu acces direct din Sos. Iasi - Voinesti. Intreg complexul residential este compus din 30 de case noi complet finisate, racordate la toate utilitatile ( electricitate, gaz, apa, fosa septica), acces privat betonat, acest lucru facandu-le usor accesibile.

Project Image
Algina Residence
case de vanzare in zona Miroslava

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cu acces facil la strada asfaltata. Cartierul este format din 30 de vile unifamiliale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos, cu parcare pentru 2 masini si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare vila.