Ansambluri de case si vile noi construite in Iasi in zona Miroslava

Detalii complete despre case si vile de vanzare in proiectele de rezidentiale nou construite in Iasi.
Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.
Project Image
Complex de case Miroslava
case de vanzare in zona Miroslava

Complexul de case Miroslava este un proiect rezidential exclusivist cu regim privat de acces, compus din 64 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex, si este desfasurat pe o suprafata de peste 12.000 mp, in apropierea soselei principale de acces spre Iasi.

Project Image
Confort House
case de vanzare in zona Miroslava

Va invitam "ACASA"... pentru nevoia dumneavoastra imobiliara construim un complex de 21 de locuinte (case individuale si case de tip duplex) cu acces asfaltat, amplasate la nci 1 km de marketul "La 2 pasi" din centrul Miroslavei. Siguranta si Confortul nu reprezinta un lux ci un semn al civilizatiei si normalitatii.

Project Image
Zoom Residence
case de vanzare in zona Miroslava

Situat in zona Miroslava, cartierul de vile rezidentiale ZOOM Residence se afla la doar 5 minute de OMV Nicolina si la 10 minute distanta de Palas si te intampina cu o priveliste relaxanta, vile atent construite pe structuri solide, unde se tine cont de nevoile tututor persoanelor care sunt in cautarea unui nou camin.

Project Image
Rusman Residence
case de vanzare in zona Miroslava

Rusman Residence este amplasat in zona Miroslava - Valea Adanca, una din cele mai dezvoltate comune din intreaga zona a Moldovei si nu numai, unde beneficiezi de aer curat si linistea de care cu totii avem nevoie acasa!

Project Image
Familiar Residence
case de vanzare in zona Miroslava

Vrei sa scapi de inghesuiala de la bloc, sa beneficiezi de confort si sa te bucuri de cat mai mult spatiu verde. O casa de tip insiruit iti ofera toate acestea, plus avantajul unor costuri reduse, iar toate acestea le poti gasi in complexul Familiar Residence, ce se afla la cateva minute de centrul Comunei Miroslava.

Project Image
Hill Village Miroslava
case de vanzare in zona Miroslava

Hill Village Miroslava iti ofera mai mult decat o casa noua, de o calitate exceptionala, intr-un cartier modern. Am dezvoltat acest concept pentru a acoperii toate asteptarile clientilor nostri: liniste, relaxare si siguranta. Am creat un loc in care fiecare om se poate bucura de o viata confortabila intr-o casa care te incanta pana la cel mai mic detaliu!

Project Image
Case duplex Miroslava
case de vanzare in zona Miroslava

Pentru o familie tanara, la inceput de drum, o casa cu patru camere este intruchiparea idilica a spatiului de locuit. Bineinteles, aceasta optiune se pliaza si pe nevoile unui cuplu trecut de a doua tinerete, care cauta acum liniste si armonie cu natura.