Proiecte de case si vile noi in Iasi in zona Popas Pacurari

Detalii complete despre case si vile de vanzare in proiectele de rezidentiale nou construite in Iasi.
Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.
Project Image
Vile duplex Popas Pacurari
case de vanzare in zona Popas Pacurari

Aceasta vila este perfecta pentru o familie, hotarata sa scape de aglomeratia si agitatia urbana, beneficiind de un spatiu de relaxare in curtea individuala, insa foarte bine legata nomenclatural de oras prin ingtermediul mijlocului de transport in comun ce trece prin fata complexului

Project Image
Complex de case individuale Popas Pacurari
case de vanzare in zona Popas Pacurari

Am conceput acest miniproiect de case individuale avand la baza dezvoltarea sentimentului de "ACASA" pentru clientii nostri. Asfel oferim case cu un regim de inaltime P+E, cu buacatarie inchisa de 12 mp, living generos si 3 dormitoare functionale si perfect impartite ergonomic, la care se adauga cele 2 bai cu geam de aerisire. Fiecare casa poate dispune de o suprafata de teren intre 450 si 600 mp, accesul este facil pe strazi asfaltate si bine sistematizate.

Project Image
Iris House
case de vanzare in zona Popas Pacurari

Aflat intr-un loc ferit de aglomeratia urbana, cartierul este format din 46 de vile unifamiliale, ce ofera potentialilor cumparatori conditii deosebite de locuit: finisaje de cea mai buna calitate, teren generos si un stil arhitectural care pune in valoare fiecare vila.