Vile Visani

Case de vanzare zona Visani, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 1040 vizualizari
Descriere

Casele fac parte dintr-un cartier rezidențial modern, conceput pentru oamenii cu spirit tânăr ce își doresc să fie aproape de oraș, dar în același timp departe de agitația urbană.

Confortul, siguranța și compartimentarea eficientă a locuințelor reprezintă doar câteva dintre aspectele principale prin care ne remarcăm.

Locuintele dispun de toate utilitatile: apa, gaz, canalizare, curent electric; parter + etaj, au o suprafata utila de 155 mp si un teren de 650 mp.

Mai putem adauga la lista de mai sus prezenta:

Infrastructura rutiera buna, cu doua benzi pe sensul de mers: DN24 stații de combustibil farmacii parcuri de agrement pentru petrecerea timpului liber transport în comun Autobuz: 30, 30B, 46 3,5km distanta fata de Palas Mall Iasi.

Cartierul Bucium se invecineaza cu zone ca Baza 3, Bularga, Podu Ros, Frumoasa, Nicolina, ce face din acesta un cartier bine plasat si in acelasi timp pitoresc, prin mixul naturat prezent in zona,  pentru locuitorii lui.

De asemenea, zona Bucium ramane fruntasa pe zona de proiecte imobiliare noi de case si vile, dar si pe variantele de la persoana fizica, raspandite pe tot intinsul cartierului Bucium, si a zonelor cu care acesta comunică.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Vila Individuala 155 mp Util
Vila Individuala 155 mp Util
169.000 Euro
Oferte ale acestui proiect
Apartment type icon Vila Individuala 155 mp Util155mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Adrian Girnet

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66