Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/case-iasi.ro/page.php on line 37
Case noi de vanzare in Iasi – Uricani Residence

Uricani Residence

Case de vanzare zona Uricani, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 9992 vizualizari
Descriere

Uricani Residence - Mai aproape de Natura !
Uricani Residence este un proiect gandit si pus in practica de catre cei mai buni arhitecti, proiectanti si designeri peisagisti din dorinta de a oferi tuturor un camin adevarat pe care sa-l numesti casa din primele momente. Complexul rezidential are 4 duplexuri (8 apartamente) si se afla la intrare in Uricani - Miroslava. Compartimentarile interioare sunt indraznete, camerele sunt mari oferind spatiu si posibilitati de amenajare multiple, un stil elegant, finisaje executate excelent, gradul ridicat de confort, amplasarea si accesul rapid la mijlocul de transport in comun.


Amenajarea spatiilor verzi, locurile de parcare suficiente cat si functionalitatea intreg ansamblului rezidential, sunt motive intemeiate sa credem ca Uricani Residence se va ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri.


Ansamblul rezidential se adreseaza in primul rand celor care isi doresc sa locuiasca intr-o zona foarte accesibila, departe de aglomeratia urbana, dar care in acelasi timp vor sa se bucure de toate beneficiile unei locuinte unde primeaza linistea si aerul curat.


Casele sunt in sistem Duplex in suprafata utila de 101 mp cu suprafete de teren intre 97 mp si 139mp utili, amplasate la doar 70 ml de soseaua principala "soseaua de centura" ce traverseaza Comuna Miroslava - Uricani. Casele se predau la cheie cu toate racordurile in ceea ce priveste utilitatile.


Casele sunt construite din caramida si cele mai bune materiale de constructie : caramida Bricstone GV 188/290/240, ciment turnat doar cu pompa de standardul B200 si B250, izolatie exterioara din polistiren expandat de 10 cm, tencuiala interioara clasica, tencuiala decorativa la exterior de tip "scoarta de copac" cu granulatie marita de 2,5 cu un impact vizual impresionant, gresie si fainata, parchet, obiecte sanitare, centrala pe gaz, tabla Lindab.


Fiecare casa de vanzare are 4 camere, 2 bai , bucatarie spatioasa cu acces in terasa exterioara.
La etaj sunt 3 dormitoare foarte spatioase, 1 baie mare care are cada si un balcon cu acces dintr-un dormitor. Fiecare casa are parcare proprie gratuita si beneficiaza de un spatiu verde modern amenajat de catre arhitectii peisagisti cu multe conifere pentru un aspect impresionant.


Complexul beneficiaza de urmatoarele facilitati:


- transport in comun din Uricani catre Iasi prin Valea Lupului sau prin Miroslava (statia de maxi taxi la 1 minut fata de case, mers pe jos)
- 2 supermarketuri locale;
- toate utilitatile zonei casele avand fosa septica;
- parcare proprie GRATUITA;
- internet & telefonie, TV;
- Metro la 3 minute;
- Carefour Era SuperMarket la 4 km;
- Statii Peco.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa de vanzare Tip Duplex, 4 camere si 200mp gradina
Casa de vanzare Tip Duplex, 4 camere si 200mp gradina
68.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Dragos Anton

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66