Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Sun Garden - Case si vile de vanzare zona Valea Adanca Iasi

Informatii generale

Preturi de la 99.000 euro T.V.A. 5% Inclus

 

Concept

Din punct de vedere conceptual, proiectul contine case individuale, cu suprafete de 120mp, dispuse pe parter si etaj, construite de o parte si de alta a unei cai de acces private.

Compartimentarile sunt gandite pentru a satisface nevoile practice in cea mai mare masura, iar terasele si suprafetele generoase de teren aferent fiecarei case sunt menite sa imbunatateasca semnificativ confortul dumneavoastra.

 

Constructie

  Casele sunt construite din caramida, izolate in exterior cu termosistem de 10 cm, iar finisajele sunt de foarte bun calitate si lucrate exemplar.

Pentru fiecare etapa a constructiei exista fotografii si filmari, iar fiecare lucrare este avizata de catre experti, acest lucru reflectandu-se si in Cartea Constructiei.

Tamplaria interioara si exterioara este de o calitate excelenta, fiind executata din lemn stratificat.

Fiecare casa are turnat planseu de beton, ce contine o izolatie de polistiren extrudat.

Vizionand aceasta casa, veti avea ocazia sa vedeti o casa construita cu maxim de simt de raspundere, fara nici un fel de compromis la calitatea lucrarilor.

 

Accesibilitate

Datorita amplasamentului excelent al acestui proiect, beneficiati de acces foarte facil la mijloace de transport in comun ale RATP, iar cu masina accesul de face pe strada betonata pana in fata complexului.

Amplasamenul caselor va ofera o priveliste de vis asupra orasului, resimtind din plin calitatea vietii la casa.

Alte avantaje

Dezvoltatorul va ofera oportunitatea de a va alege atat compartimentarile interioare cat si finisajele, putand astfel sa va personalizati casa exact cum doriti, ca si cum ati construi dumneavoastra.
 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

 

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 52523
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.