Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Select Village - Case si vile de vanzare zona Horpaz Iasi

Informatii generale

Pret 67.000 Euro T.V.A. Inclus.

Select Village este un cartier nou de case pe plan parter, situat in Sat Horpaz Comuna Miroslava cu acces asfaltat si mijloace de transport in comun chiar langa complex ce fac legatura cu zona centrala a Iasi-ului, dar si acces foarte facil cu masina personala ajungand foarte repede in zona Nicolina, dar si in Pacurari folosind accesul de pe sos. de centura. Complexul este compus din 18 locuinte individuale din caramida, armatura de beton armat, termosistem de 10 cm, cu o suprafata utila de 80 mp si cu un teren aferent de 400 mp.

Locuintele sunt compuse din : living, 2 dormitoare, bucatarie, baie si o terasa. Imobilul se preda la cheie: gresie, faianta, parchet, centrala termica, tamplarie PVC-tripan, usi interioare cu toc reglabil (ce imbraca peretele pentru a proteja colturile), tabla tip Lindab, imobilul fiind racordat la toate utilitatile: gaz, curent electric, apa si canalizare prin sistem de fosa septica.

 

Casa este organizata foarte armonios si cuprinde : terasa 6 mp la intrare, hol acces cu spatiu pentru dulap (cuier), living de 24 mp cu iesire pe terasa de 14 mp amenajata cu lemn, 1 dormitor de 14 mp, 1 dormitor de 13 mp, o baie de 6 mp si o bucatarie spatioasa de 14 mp.

Clientul are optiunea de a putea personaliza interiorul locuintei dupa bunul plac finisajele interioare, daca se rezerva din stadiul constructiei.

 

Pretul este de 67.000 euro cu 19% T.V.A inclus, iar avansul este de minim 5.000 euro pentru rezervare !

 

Data finalizarii primelor case va fi in perioada august 2018 !

 


Vezi galerie foto:

Vezi modul de achizitie:

Vezi Casa cu 3 camere

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

 

Oferte ale acestui proiect:

Plan Parter 3 camere

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 2986
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.