Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Rusman Residence - Case si vile de vanzare zona Miroslava Iasi

Informatii generale

Pret 85.000 Euro T.V.A. Inclus.

RUSMAN Residence este amplasat în zona Miroslava, una din cele mai dezvoltate comune din intreaga zona a Moldovei  unde beneficiezi de aer curat şi liniştea de care cu toţii avem nevoie acasă!


RUSMAN Residence este un proiect de case ce va contine 50 de unitati locative, dispuse pe P+E,este de 150 mp construiţi incluzând şi terasele (cu o suprafaţă utilă interioară a casei de 100 mp utili), terenul având o suprafaţă 440mp si 800mp.


RUSMAN Residence are o structură de rezistenţă executată din grinzi şi stâlpi continui din beton prevăzuţi cu centuri şi cărămidă portantă. Este foarte bine izolată termic, asigurând un consum redus de energie atât pentru a se păstra răcoarea pe timp de vară cât şi pentru a se încălzi iarna. În ceea ce priveşte finisaje, viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a-si personaliza interiorul locuintei dupa cum doresc incadrandu-se intr-un buget dat de catre dezvoltator. O casă spaţioasă la standarde înalte de calitate şi execuţie.


Zona în care este amplasat Complexul RUSMAN Residence este foarte accesibila in ceea ce priveste accesul fata de oras avand Sos. Voinesti-Iasi (Belvedere) si Sos de Centura care face legatura cu partea de Popas Pacurari fara a mai traverasa orasul. In ceea ce priveste mijloacele de transport in comun sunt la doar 5 minute de mers pe jos de complex.


TIPOLOGII CASE:
- Casă tip I,   cu teren de 440 mp - 75.000 euro
- Casă tip II,  cu teren de 800 mp - 85.000 euro

 

Vezi galerie foto:

Vezi modul de achizitie:

 

Vezi Plan Parter

Vezi Plan Etaj

 

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

Oferte ale acestui proiect:

Plan Etaj Plan Parter

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 7764
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.