Rusman Residence

Case de vanzare zona Miroslava, Iasi

11518 vizualizari
Descriere

Rusman Residence este amplasat in zona Miroslava - Valea Adanca, una din cele mai dezvoltate comune din intreaga zona a Moldovei unde beneficiezi de aer curat si linistea de care cu totii avem nevoie acasa! Dispunere casei este pe P+E, este de 150 mp construiti incluzand si terasele (cu o suprafata utila interioara a casei de 100 mp utili), terenul avand o suprafata totala de 440mp.


Rusman Residence are o structura de rezistenta executata din grinzi si stalpi continui din beton prevazuti cu centuri si caramida portanta. Este foarte bine izolata termic, asigurand un consum redus de energie atat pentru a se pastra racoarea pe timp de vara cat si pentru a se incalzi iarna. In ceea ce priveste finisaje, viitorii proprietari vor avea posibilitatea de a-si personaliza interiorul locuintei dupa cum doresc incadrandu-se intr-un buget dat de catre dezvoltator. O casa spatioasa la standarde inalte de calitate si executie.


Zona in care este amplasat Complexul Rusman Residence este foarte accesibila in ceea ce priveste accesul fata de oras avand Sos. Voinesti - Iasi (Belvedere) si Sos de Centura care face legatura cu partea de Popas Pacurari fara a mai traverasa orasul. In ceea ce priveste mijloacele de transport in comun sunt la doar 5 minute de mers pe jos de complex.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Oferte ale acestui proiect
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Dragos Anton

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66