Roka Residence

Case de vanzare zona Frumoasa, Iasi

5088 vizualizari
Descriere

Roka Residence este un ansamblu nou construit, de 4 case cuplate, de vanzare, atent construite, moderne, ce se construiesc in zona Hlincea, la 3 minute de Bld Potiers si 2 minute de Dedeman, o zona cu infrastructura foarte bine dezvoltatata, bransata la toate utilitatiile orasului, cu strazi si trotuare amenajate, in felul acesta viitorii locari vor beneficia de un acces rapid si facil la mijloace de transport in comun.


Ansamblul residential este amplasat intr-o zona de case cu regim mic de inaltime, neaglomerata si cu mult spatiu verde, o locatie deosebita unde linistea este la ea acasa.

Compartimentarea este foarte bine gandita, unde fiecare casa are o suprafata utila de 110mp, dispusa pe parter din bucatarie separata, living spatios cu loc de luat masa, baie, si etaj alcatuit din 3 dormitoare si baie. Casele de pe mijloc detin 200 mp de teren iar cele de pe capat detin cca 250 mp teren.

Casele din Ansamblul Residential Roka Residence se vor preda la stadiul complet finisat, cu materiale de calitate superioara, iar printre ele regasim: centrala termica proprie, calorifere, ferestre cu tamplarie PVC, geamuri termopan, placaje ceramice in grupurile sanitare si bucatarie, obiecte sanitare moderne, pardoseli placate cu parchet laminat, usa metalica de acces, usi interioare celulare.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Oferte ale acestui proiect
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2020

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66