Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/case-iasi.ro/page.php on line 37
Case noi de vanzare in Iasi – London House

London House

Case de vanzare zona Copou, Iasi

Case de vanzare cu 5 camere 11232 vizualizari
Descriere
London House este un proiect cu o arhitectura deosebita atat la exterior cat si la interior cu finisaje de lux, ce se construiesc in zona Copou - Aleea Sadoveanu, vis a vis de Restaurantul La Castel. Noul cartier rezidential va cuprinde un numar de noua case tip Duplex, cu regim de inaltime P+E+M, finisaje exterioare ultramoderne, strazi asfaltate si iluminat stradal. Casele sunt construite pe structura de cadre, pereti interiori si exteriori din caramida Porotherm, izolatie exterioara din vata bazaltica de 10 cm iar fatadele vor fi placate cu piatra.
Ca finisaje interioare se vor folosi ultimele materiale in constructii care au aparut recent pe piata: centrala termica in condensare, incalzire in pardoseala cu teava rehau, marmura, usi interioare din lemn masiv, tamplarie P.V.C Schuko cu geam tripan, piatra naturala in bai, obiecte sanitare de la producatori renumiti (kludi sau grohe) locuri de parcare amenajate iar gazonul va fi tip rulou cu sistem de irigare. Fiecare locuinta va fi cu living spatios, 4 dormitoare si 3 grupuri sanitare.
vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament cu 5 camere
Apartament cu 5 camere
129.000 Euro
Oferte ale acestui proiect
Apartment type icon Apartament cu 5 camere133mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Florin Filip

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2022

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66