Iris House

Case de vanzare zona Popas Pacurari, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 39149 vizualizari
Descriere

Va propunem spre vanzare, una din cele 46 de case complet finisate, pozitionate intr-o zona rezidentiala, Popas Pacurari, construite cu mult bun gust si responsabilitate.


Aici aveti ocazia de a va transforma in realitate visul de a locui la casa la un pret foarte bun ce reflecta un raport pret/calitate corect.


Spatiu: Ceea ce impresioneaza la aceasta locuinta este modul prin care s-a facut  compartimentarea, unde odata patrunsi la interior, descoperim un hol generos care ne conduce catre principalele incaperi. Avem parte de o camera de zi de aproximativ 29 mp, un birou sau dormitor de aproximativ 15 mp, de o baie comuna si de o bucatarie inchisa, aceasta oferindu-ne acces catre o terasa superba cu suprafata de peste 15 de mp.


Urcand treptele interioare, ajungem la etaj, o zona in care avem parte de un hol de aproximativ 8 mp cu acces catre principalele camere. Cele doua dormitoare cu suprafete de aproximativ 17-19 mp sunt alaturate unei bai de 8 mp. Dormitoarele au fiecare cate un balcon de unde puteti admira privelistea deosebita.


Curtea are o suprafata de 500 mp, iar delimitarea intre proprietati este facuta printr-un gard de lemn.


Constructie: Constructia are o fundatie cu talpa si elevatie armate cu fier si porneste de la o adancime de 1,5 metri, izolata conform proiectului, zidaria este in intregime din caramida Brikstone si betonul folosit face parte din clasa B250. Anveloparea exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm, cu cel mai mic indice de pierdere a caldurii.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa individuala
Casa individuala
130.000 Euro
Oferte ale acestui proiect
Apartment type icon Casa individuala120mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Bogdan Busila

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66