Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

ISO House - Case si vile de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Informatii generale

Pret: 74.000 euro T.V.A. 5% Inclus

 

Fiind amplasate intr-o zona rezidentiala de case noi, cu acces din zona Pacurari, cele 12 case de tip triplex din Complexul ISO House, sunt dispuse pe de o parte și de alta a unei căi de acces private, ce va ofera un cadru relaxant cu o vedere frumoasa asupra orasului.

 

Fiecare casa din complex au rezervate cate 2 locuri de parcare, iar ca spatiu  interior al fiecarei locuinte se regaseste o suprafata utila de 109 mp, cu un regim de inaltime P+Et, compusa din 4 camere, 2 grupuri sanitare si terasa cu acces din zona de living.

 

In imediata apropiere se afla puncte de interes major cum ar fi: scoli, spitale, gradinite, centre comerciale si hipermarketuri.

De asemenea întreg ansamblul va deține racorduri la toate utilitățile publice: apă, canalizare, gaz, electricitate, internet, cablu TV, telefonie.

 

Vezi galerie foto:

Vezi modul de achizitie:

 

Vezi Plan Parter

Vezi Plan Etaj

 

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.


COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

Oferte ale acestui proiect:

Plan Parter Plan Etaj

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 4608
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.