Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/case-iasi.ro/page.php on line 37
Case noi de vanzare in Iasi – Hill Village Miroslava

Hill Village Miroslava

Case de vanzare zona Miroslava, Iasi

7338 vizualizari
Descriere

Hill Village iti ofera o casa cu un design atractiv si inteligent, cu prestanta, care impune admiratie prin proportiile si linia sa armonioasa. Proiectul surprinde printr-un aspect compact care da dovada de foarte multa personalitate. Locuintele aflate la vanzare, sunt simetrice si reprezinta alegerea ideala pentru o familie moderna. Spatiul interior este perfect optimizat, camerele sunt luminoase iar compartimentarea acestora ofera confortul si intimitatea necesara oricarei familii. Parterul este open space, foarte luminos atent proiectat pentru nevoile tale iar cele trei dormitoare de la etaj confera spatii generoase, totul cu un buget prietenos.


Structura de rezistenta si izolatie termica:
Structura portanta din beton armat si caramida ceramica, rezistenta la cutremure in conformitate cu prevederile legale; Pereti despartitori intre camere cu sistem de zidarie Ytong cu grad ridicat de izolare termica (desemnat Brand of the Century in Germania); Izolatie termica pereti exteriori cu polistiren expandat de 10 cm grosime ceea ce determina o eficienta energetica maxima a locuintei; Tencuiala exterioara decorativa; Izolatie pardoseala parter cu polistiren extrudat.


Tamplarie exterioara din profile P.V.C. Schuco cu geam termoizolant tripan. Tamplaria exterioara Schuco izoleaza termic si fonic la cel mai inalt standard european. Armatura interioara ofera o rezistenta ridicata antiefractie. Mecanismele de feronerie cu manere blocabile si puncte de inchidere multiple ofera o modalitate usoara si eficienta de securizare a locuintei. Geamul tripan este cea mai buna solutie a momentului datorita reducerii condensului, economiei de energie si cresterii confortului. Fereastra Schuco este o fereastra premium in toata Europa. Usi interioare MDF de calitate superioara.


Amenajari exterioare si utilitati:
Drum de acces privat.
Loc de parcare pavat.
Utilitati: apa, canalizare, gaz si electricitate.


Toate etapele de constructie sunt efectuate cu societati specializate si sunt supravegheate in detaliu de catre un diriginte de santier si un responsabil tehnic cu executia iar la sfarsitul lucrarilor se poate pune la dispozia clientului cartea tehnica a constructiei din care fac parte toate detaliile constructiei si certificatele de calitate ale materialelor folosite.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Oferte ale acestui proiect
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66