Hill View Homes

Case de vanzare zona Galata, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 931 vizualizari
Descriere

Va propunem spre vanzare, una din cele 5 case complet finisate, pozitionate intr-o zona rezidentiala, zona Galata, construite cu mult bun gust si responsabilitate.


Aici aveti ocazia de a va transforma in realitate visul de a locui la casa la un pret foarte bun ce reflecta un raport pret/calitate corect.


Spatiu: Ceea ce impresioneaza la aceasta locuinta este modul prin care s-a facut compartimentarea, unde odata patrunsi la interior, descoperim un antret care ne conduce catre principalele incaperi. Avem parte de o camera de zi, o baie comuna,un birou si o bucatarie inchisa , aceasta oferindu-ne acces catre o terasa superba. Urcand scarile interioare ajungem in zona de odihna, unde gasim 3 dormitoare, un dressing si o baie spatioasa.


Curtea are o suprafata de 450 mp, iar delimitarea intre proprietati este facuta printr-un gard din lemn.


Constructie: Constructia are o fundatie cu talpa si elevatie armate cu fier si porneste de la o adancime de 1,5 metri, izolata conform proiectului, zidaria este in intregime din caramida Brikstone si betonul folosit face parte din clasa B250. Anveloparea exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm, cu cel mai mic indice de pierdere a caldurii.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa individuala
Casa individuala
134.000 Euro
Oferte ale acestui proiect
Apartment type icon Casa individuala116mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Bogdan Busila

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2020

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66