Hill Homes

Case de vanzare zona Tomesti, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 408 vizualizari
Descriere

Casa noua de vanzare este situata in Iasi, zona Tomesti - Chicerea, are 4 camere si dependinte, cu o suprafata totala de 127 mp desfasurata astfel: suprafata utila de 117 mp la care se adauga o terasa in suprafata de 10 mp.
Noua casa se preda finalizata complet, cu amenajari interioare ce contin: parchet, centrala termica, faianta, gresie, usi de interior, tamplarie P.V.C. si obiecte sanitare.
Casa este situata intr-un complex rezidential nou, urbanizat, cu acces interior si exterior amenajat, loc de parcare aferente fiecarui imobil, precum si o gradina in suprafata de 450 mp.
Termenul de finalizare al acestui ansamblu rezidential este preconizat pentru luna septembrie anul 2022.
Pretul acestei case valabil doar pentru plata integrala in avans este de 120000 euro inclusiv T.V.A.5%.
Aceasta casa se poate achizitiona si cu un avans minim de 15%, iar diferenta la predarea finala a imobilului de 120000 euro inclusiv T.V.A.5%.
Aici gasiti schite, compartimentari interioare, galerie foto, precum si toate datele complete despre proiectul rezidential Hill Homes.

Finisajele interioare premium pot fi personalizate în funcție de stadiul lucrării, iar curțile pot fi amenajate contra cost cu rulouri de gazon și arbori, după preferințele viitorului locatar. In standard, curtile se predau cu pomi fructiferi pe rod.

În plus, se poate opta pentru varianta de casă Smart ce presupune posibilitatea controlării sistemelor de încălzire și ventilație, a iluminatului, a sistemelor de siguranță și acces, controlul jaluzelelor și al electrocasnicelor, cât și închiderea și deschiderea automată a geamurilor sau a sistemului audio-video. Siguranța, confortul și economisirea timpului se numără printre avantajele principale ale unei case inteligente.

Fiecare casă va avea tâmplărie Salamander cu geam tripan.

Având în vedere stadiul incipient al proiectului, ai posibilitatea de a personaliza casa dorită atât la interior, cât și la exterior, făcând-o astfel casa visurilor tale.

 

 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa individuala
Casa individuala
120.000 Euro
Oferte ale acestui proiect
Apartment type icon Casa individuala117mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Bogdan Busila

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2022

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66