Green Garden Residence 3

Case de vanzare zona Miroslava, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 228 vizualizari
Descriere

Green Garden Residence 3, reprezinta un amplu ansamblu rezidential de vile individuale. Fiecare vila are o suprafata de 117mp, ce este desfasurata pe doua niveluri ( parter si etaj), si este compartimentata astfel: 3 dormitoare, bucatarie, living, 2 bai, 1 balcon si 2 terase. De asemenea fiecare vila are in proprietate si o suprafata de aprox 400mp de teren in cota exclusiva.

Intreg ansamblul rezidential este cuplat la toate utilitatile publice existente in zona ( apa curenta, electricitate, gaz si fosa septica).

Locuinte tip VILA INDIVIDUALA, finalizate si amenajate modern, racordate la utilitati si cu toate actele la zi ( intabulate).

Casele se diferentiaza prin suprafetele ergonomice ale camerelor, precum si eficienta si aerisirea dependintelor ( bucatarie inchisa, 2 bai, hol, balcon, terase, loc de parcare amenajat, gradina proprie), ele fiind proiectate in spatii bine definite, compartimentate atent, utile, si cu multa lumina naturala.

De asemenea, constructia intregului complex rezidential, a fost in asa fel structurata, incat viitorii proprietari care se vor muta, sa nu fie deranjati in nici un fel de lucrarile viitoare din complex.

Constuctiile vor fi executate cu materiale de buna calitate, ( structura pe cadre de beton, caramida, tamplarie PVC tripan, elemente de decor exterioare, placari cu piatra naturala, tencuileli decorative, hidroizolatii exterioare si interioare).

Noile vile, ce se construiesc in noul ansamblu rezidential Green Garden Residence 2 au asigurata si o priveliste deosebita asupra intregului oras.
vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Vila individuala 4 camere
Vila individuala 4 camere
125.000 Euro
Oferte ale acestui proiect
Apartment type icon Vila individuala 4 camere117mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Iovu Ciprian

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66