Green Garden Residence 2

Case de vanzare zona Miroslava, Iasi

Case de vanzare cu 3, 4 camere 12064 vizualizari
Descriere

Green Garden Residence 2, reprezinta un amplu ansamblu rezidential de vile individuale. Fiecare vila are o suprafata de 100mp, ce este desfasurata pe doua niveluri ( parter si etaj), si poate fi compartimentata cu 3 sau 4 camere, in functie de optiunea cumparatorului. De asemenea fiecare vila are in proprietate si o suprafata de 365mp de teren in cota exclusiva.


Intreg ansamblul rezidential se preda cuplat la toate utilitatile publice existente in zona ( apa curenta, electricitate, gaz si fosa septica).


Casele se diferentiaza prin suprafetele ergonomice ale camerelor, precum si eficienta si aerisirea dependintelor ( bucatarie inchisa, 2 bai, hol, balcon, terasa, loc de parcare, gradina proprie), ele fiind proiectate in spatii bine definite, compartimentate atent, utile, si cu multa lumina naturala.


De asemenea, constructia intregului complex rezidential, a fost in asa fel structurata, incat viitorii proprietari care se vor muta, sa nu fie deranjati in nici un fel de lucrarile viitoare din complex.


Constuctiile vor fi executate cu materiale de buna calitate, ( structura pe cadre de beton, caramida, tamplarie PVC tripan, elemente de decor exterioare, placari cu piatra naturala, tencuileli decorative, hidroizolatii exterioare si interioare).


Noile vile, ce se construiesc in noul ansamblu rezidential Green Garden Residence 2 au asigurata si o priveliste deosebita asupra intregului oras.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Vila 3 camere
Vila 3 camere
95.000 Euro
Vila 4 camere
Vila 4 camere
95.000 Euro
Oferte ale acestui proiect
Apartment type icon Vila 3 camere86mp
Apartment type icon Vila 4 camere86mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Ciprian Iovu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2021

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66