Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Good Home Residence - Case si vile de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Informatii generale

“O casa pentru generatii”

 

Good Home Residence este un ansamblu de locuinte, de tip duplex, ce cuprinde patru case cu regim de inaltime P+1, construite cu material de inalta calitate, dupa un proiect ce respecta toate normele de rezistenta din domeniul constructiilor.

 

Ne propunem sa oferim clientilor nostri o alternativa la majoritatea locuintelor existente, alegand sa punem accent pe structura si infrastructura casei, avand urmatoarele avantaje:

- case cu structura pe cadre;

- fundatie cu adancime de 2 metri;

- beton de statie cu renume: West Star, marca B330, cu probe preluate si verificate;

- armatura superioara la stalpi si grinzi;

- lucrare supravegheata de Inspectoratul de Stat in Constructii, diriginte de santier si responsabil tehnic cu executia;

- fotografii realizate la fiecare etapa ce vor fi incluse in Cartea Constructiei;

- pereti din caramida de 30 cm grosime atat la exterior cat si intre locuinte.

 

Fiecare din cale patru locuinte, este alcatuita dintr-o zona de zi, organizata la nivelul parterului si o zona de noapte la nivelul etajului. Zona de zi este compusa din camera de zi (living), loc de luat masa cu iesire pe terasa, debara, grup sanitar, bucatarie generoasa. Zona de noapte este compusa din 3 dormitoare, un dormitor cu iesire pe balcon, grup sanitar, hol. Atat la parter, cat si la etaj s-a ales incalzirea in pardoseala.

Tamplaria exterioara este de tip tripan de 40mm cu profil Deceunink ce vine in completarea solutiei de grosime perete de 30 cm si termosistem de 10 cm.La exterior este prevazuta o terasa generoasa cu acces din locul de luat masa, curte interioara cu trotuare si 2 locuri de parcare, placate cu pavele, precum si imprejmuire , cu poarta de acces auto.

 

Vezi galerie foto:

Vezi modul de achizitie:

 

Vezi Plan Parter

Vezi Plan Etaj

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

 

Oferte ale acestui proiect:

Plan Parter Plan Etaj

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 885
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.