Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Family Garden House - Case si vile de vanzare zona CUG Iasi

Informatii generale

PREZENTARE

 

Inter Imobiliare va propune spre vanzare 5 vile tip duplex cu regim de inaltime D + P + E, avand apartamente de 3 camere, trei grupuri sanitare si dependinte in noul Complex Rezidential de Case Family Garden House.

 

Acesta este un proiect de duplexuri unic in acest moment in Iasi sau imprejurimi prin compartimentare si dependinte, ce se construieste in zona Cug – Valea Adanca. 

La demisol regasim: bucataria separata, grupul sanitar si iesirea in gradina, iar la parter un salon cu iesire spre un balcon ce are vedere catre Lacul Iezareni. La etaj vor fi doua dormitoare cu balcon la fiecare camera si un al doilea grup sanitar. 

Acoperisul va fi din tabla ondulata, tencuiala decorativa la exterior, trotuare din beton, balustrade la interior si exterior din lemn tratat, iar la exterior vom avea termosistem de 10 cm. In cadrul proiectului Family Garden House vilele duplex se vor preda la cheie, cu loc de parcare, bransate la toate utilitatile.

Confortul interior al caselor este asigurat de centrala termica, tamplaria P.V.C Veka, gresie, faianta si parchet laminat, usi interioare, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, vopsele lavabile. Exista posibilitatea in functie de stadiul de finisare, personalizare dupa cerintele clientilor la vila care a fost achizitionata.

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

Oferte ale acestui proiect:

Apartament cu 3 camere

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 4946
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.