Family Garden House

Case de vanzare zona CUG, Iasi

6622 vizualizari
Descriere

Inter Imobiliare va propune spre vanzare, 5 vile tip duplex cu regim de inaltime D + P + E, avand case de vanzare de 3 camere, cu trei grupuri sanitare si dependinte in noul Complex Rezidential de Case Family Garden House.


Acesta este un proiect de duplexuri unic in acest moment in Iasi sau imprejurimi prin compartimentare si dependinte, ce se construieste in zona Cug – Valea Adanca.


La demisol regasim: bucataria separata, grupul sanitar si iesirea in gradina, iar la parter un salon cu iesire spre un balcon ce are vedere catre Lacul Iezareni. La etaj sunt doua dormitoare cu balcon la fiecare camera si un al doilea grup sanitar.


Acoperisul va fi din tabla ondulata, tencuiala decorativa la exterior, trotuare din beton, balustrade la interior si exterior din lemn tratat, iar la exterior vom avea termosistem de 10 cm. In cadrul proiectului Family Garden House vilele duplex se vor preda la cheie, cu loc de parcare, bransate la toate utilitatile.


Confortul interior al caselor este asigurat de centrala termica, tamplaria P.V.C Veka, gresie, faianta si parchet laminat, usi interioare, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, vopsele lavabile. Exista posibilitatea in functie de stadiul de finisare, personalizare dupa cerintele clientilor la vila care a fost achizitionata.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Oferte ale acestui proiect
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Florin Filip

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2022

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66