ESQ Village 3

Case de vanzare zona Galata, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 6008 vizualizari
Descriere

Cu o suprafață locuibilă generoasă și o curte numai bună pentru relaxare, casele individuale din ESQ 3 sunt mândria arhitecților. Ele sunt concepute pentru a satisface nevoile complexe ale oamenilor care știu ce vor de la o casă, oferind liniștea traiului departe de vecini și libertatea de a dispune cum vor de spațiul locativ.

Camerele sunt mai mult decât generoase, oferind locatarilor un spațiu util de 118,1 metri pătrați. Tot acest spațiu a fost construit cu materiale premium și amenajat eficient pentru a te bucura de tot confortul oferit de acest proiect. Bramac, Platimar sau Delta Studio sunt doar câțiva dintre partenerii noștri de încredere care ne-au ajutat să realizăm de-a lungul timpului apartamente în Iași care să se ridice la înălțimea solicitărilor venite din partea clienților. De la încălzirea prin pardoseală, până la acoperișul rezistent și cele mai atent realizate finisaje, echipa noastră a lucrat implicat și dedicat pentru a obține rezultate pe măsură. În ceea ce privește predarea locuinței, acesta va fi înmânată la cheie, fiind realizată inclusiv și curățenia după terminarea lucrărilor. Mai rămâne să o amenajezi după bunul plac și să te bucuri pe deplin de investiția făcută.

Dacă nu dorești să optezi pentru o casă individuală, poți alege un duplex în Iași. Te vei bucura de aceleași materiale premium, dăruire și finisaje atent realizate de către echipa noastră de profesioniști. Duplexurile au structura unei case indivduale, parter + etaj , având aceeaști structură de compartimentare și aceeași suprafață. Curtea va fi comună, putând realiza achiziția întregului duplex cu încă o familie din cercul tău de cunoștințe. Îți vei păstra astfel prietenii aproape, dar te vei bucura, în același timp și de o investiție de calitate pentru familia ta.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa individuala P+1 cu garaj
Casa individuala P+1 cu garaj
268.000 Euro
Casa de tip insiruit
Casa de tip insiruit
147.000 Euro
Casa insiruita
Casa insiruita
100.000 Euro
Capat case insiruite
Capat case insiruite
110.000 Euro
Casa insiruita
Casa insiruita
137.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66