Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Double House - Case si vile de vanzare zona Valea Adanca Iasi

Informatii generale

Pret 65.000 Euro T.V.A. 5% Inclus.

Doble House reprezinta un proiect rezidential de case Tip Duplex cu un regim de intaltime P+E, 3 camere insemnand 2 dormitoare, living, bucatarie si dependinte, are o suprafata de  85mp utili, spatioasa si luminoasa la pret de apartament, aflata intr-o zona foarte linistita cu acces foarte facil catre central orasului se afla la 1.5 km de Sos Nicolina. Complexul va contine 6 duplex-uri insumand 12 unitati locative, delimitate fata de vecinatati si vecini prin gard. Beneficiati de locuri de parcare amenajate si o suprafata de teren de 250mp. Vila este contorizata individual bransata la toate utilitatile (gaz,apa, curent si fosa septica).

Constructia este pe 2 nivele compartimentata astfel:

- Parter: living generos, bucatarie cu iesire pe terasa de 13mp acoperita si baie.

- Etaj: 2 dormitoare spatioase ambele cu iesire pe balcon unul de 5 mp si unul de 7mp, hol si o baie de 8mp + pod de 40mp utilizabil.

Intreg complexul rezidential, este construit din beton de statie B250 si armata cu bare de fier, caramida, inclusiv peretii despartitori, avand la exterior o izolatie termica de 10cm cu tencuiala decorativa. Locuinta se vinde finisata complet cu tamplarie termopan de calitate Salamander cu 3 sticle, culoare nuc, centrala termica proprie, calorifere, gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare in bai. Exista posibilitatea de personalizare a finisajelor interioare dupa doleanta fiecarui client.

 

Vezi galerie foto:

Vezi modul de achizitie:

 

Vezi Plan Parter

Vezi Plan Etaj

 

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

Oferte ale acestui proiect:

Plan Parter Plan Etaj

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 3029
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.