Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/case-iasi.ro/page.php on line 37
Case noi de vanzare in Iasi – Double House

Double House

Case de vanzare zona Valea Adanca, Iasi

Case de vanzare cu 3 camere 5482 vizualizari
Descriere

Doble House reprezinta un proiect rezidential de case Tip Duplex cu un regim de intaltime P+E, 3 camere insemnand 2 dormitoare, living, bucatarie si dependinte, are o suprafata de  85mp utili, spatioasa si luminoasa la pret de apartament, aflata intr-o zona foarte linistita cu acces foarte facil catre central orasului se afla la 1.5 km de Sos Nicolina. Complexul va contine 6 duplex-uri insumand 12 unitati locative, delimitate fata de vecinatati si vecini prin gard. Beneficiati de locuri de parcare amenajate si o suprafata de teren de 250mp. Vila este contorizata individual bransata la toate utilitatile (gaz,apa, curent si fosa septica).


Constructia este pe 2 nivele compartimentata astfel:


- Parter: living generos, bucatarie cu iesire pe terasa de 13mp acoperita si baie.
- Etaj: 2 dormitoare spatioase ambele cu iesire pe balcon unul de 5 mp si unul de 7mp, hol si o baie de 8mp + pod de 40mp utilizabil.


Intreg complexul rezidential, este construit din beton de statie B250 si armata cu bare de fier, caramida, inclusiv peretii despartitori, avand la exterior o izolatie termica de 10cm cu tencuiala decorativa. Locuinta se vinde finisata complet cu tamplarie termopan de calitate Salamander cu 3 sticle, culoare nuc, centrala termica proprie, calorifere, gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare in bai. Exista posibilitatea de personalizare a finisajelor interioare dupa doleanta fiecarui client.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa tip duplex de vanzare, 80 mp, 65000 euro
Casa tip duplex de vanzare, 80 mp, 65000 euro
65.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Dragos Anton

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66