Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Cubic Village - Case si vile de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Informatii generale

Acum puteti vedea ce facem si cum facem, calitatea si frumosul nu este un lux ci un semn al decentei si normalitatii !

Pretul de achizitie nu inseamna profit material pentru dezvoltator ci este investitia in siguranta familiei tale !

 

Amplasare, forma, culoare, materiale de constructie, linia arhitecturala, iluminare naturala si artificiala – toate reprezinta aspecte esentiale in factorul decizional atunci cand dorim sa achizitionam acel loc numit ACASA.
Nu doar “bine construit”, nu doar “frumos”, nu doar “util” ci toate trei caracteristici la un loc sunt instrumente ce fac imbinarea perfecta ce duce la perfectiunea rezultatului final – propria casa.

 

Aceeasi importanta dupa elaborarea proiectului o are si finisarea si urmarirea executiei interioare, pas in care tu, cel care vei locui poti sa devii designer prin alegerea nuantelor de gresie, faianta, parchet, var, usi, etc si imbinarea lor dupa cum ai visat sa fie.
Ansamblul Rezidential Cubic Village (Luxury House) este un amplu proiect de case de tip duplex si insiruite, ce se adreseaza persoanelor dinamice ce tind la un alt fel de “a locui”.

 

Nu doar un proiect imobiliar ci un nou CONCEPT – un microcartier de case in stil mediteranean sistematizat cu strazi si trotuare, cu acces privat securizat prin bariere cu telecomanda, cu locuri de joaca pentru copii si amplasat intr-o zona rezidentiala in adevaratul sens al cuvantului.

 

Siguranta costructiei


Datele tehnice ale constructiei (verificabile cu poze si filme din timpul lucrarilor):
- stalpi de rezistenta cu 6 bare de fier de 14, etrieri dubli (pc de 8);
- structura din zidarie portanta (caramida GVP Brikston)
- 3 placi de beton, armate cu bare independente (casa nu are acoperis din lemn ci din beton hidro si termoizolat + folie anticondens + tabla);
- sape si tencuieli mecanizate clasice

Finisaje
Casa se preda "la cheie" cu amenajari si finisaje de premium:
- fatada a parterului placata cu placi ceramice de exterior;
- incalzire in pardoseala pe ambele nivele marca Tece, centrala termica Chaffoteaux, distribuitori separati pentru fiecare traseu de incalzire si apa
- tamplarie pvc nuanta gri antracit marca belgiana, cu 3 randuri de sticla si 7 camere
- tamplarie interioara din lemn masiv pe care o puteti alege din 3 nuante diferite ( aproximativ 2000 lei pentru fiecare usa)
- obiecte sanitare (baterii, robineti etc) marca kludi, gresie si faianta Delta Design, termosistem 10 cm, tencuiala decorativa Baumit
Fiecare casa dispune de o suprafata de teren intre 180 mp si 250 mp, imprejmuita cu gard de lemn tratat si intrifugat cu fundatie din beton, iar din punct de vedere al utilitatilor imobilul dispune de curent, gaz, apa si canalizare, toate racordate la reteaua orasului.

 

Vezi albumul foto

Vezi modul de achizitie

 

Vezi tipurile de case disponibile:

 

 Case Insiruite

 Case de tip duplex

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

Oferte ale acestui proiect:

Case insiruite Tip 1 Case de tip duplex

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 21606
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.