Cubic Village 4

Case de vanzare zona Popas Pacurari, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 26938 vizualizari
Casa D+P+1E 120 mp
Pret 120.000 Euro
Project Offer Image

Finisaje
Casa se preda "la cheie" cu amenajari si finisaje de premium:
- fatada a parterului placata cu placi ceramice de exterior;
- incalzire in pardoseala pe ambele nivele marca Tece, centrala termica Chaffoteaux, distribuitori separati pentru fiecare traseu de incalzire si apa
- tamplarie pvc nuanta gri antracit marca belgiana, cu 3 randuri de sticla si 7 camere
- tamplarie interioara din lemn masiv pe care o puteti alege din 3 nuante diferite ( aproximativ 2000 lei pentru fiecare usa)
- obiecte sanitare (baterii, robineti etc) marca kludi, gresie si faianta Delta Studio, termosistem 10 cm, tencuiala decorativa Baumit

Fiecare casa dispune de o suprafata de teren intre 150 mp si 250 mp, imprejmuita cu gard de lemn tratat si intrifugat cu fundatie din beton, iar din punct de vedere al utilitatilor imobilul dispune de curent, gaz, apa si canalizare, toate racordate la reteaua orasului.

Case direct de la dezvoltator- Cubic Village 4!

Va propunem case noi de vanzare,de tip insiruit, in cel mai amplu si de lux complex rezidential de case din zona Iasului , si anume in Cubic Village amplasat in cea mai dezvoltata si ravnita zona rezidentiala: Popas Pacurari cu acces si din Soseaua Rediu. Proiectul se remarca prin amploare, aspect futurist in stil mediteranian, finisaje premium, acces privat pe baza de bariere si cu toate facilitatile caracteristice unui proiect de anvergura. Veniti sa va convingeti !! Amplasare, forma, culoare, materiale de constructie, linia arhitecturala, iluminare naturala si artificiala toate reprezinta aspecte esentiale in factorul decizional atunci cand dorim sa achizitionam acel loc numit ACASA. Nu doar bine construit, nu doar frumos, nu doar util ci toate trei caracteristici la un loc sunt instrumente ce fac imbinarea perfecta ce duce la perfectiunea rezultatului final propria casa. Aceeasi importanta dupa elaborarea proiectului o are si finisarea si urmarirea executiei interioare, pas in care tu, cel care vei locui poti sa devii designer prin alegerea nuantelor de gresie, faianta, parchet, var, usi, etc si imbinarea lor dupa cum ai visat sa fie. Ansamblul Cubic Village este un amplu proiect de case de tip duplex si insiruite, ce se adreseaza persoanelor dinamice ce tind la un alt fel de a locui.

Casa pe care v-o propunem face parte din cea de-a patra etapa Cubic Village, amplasata pe strada Soarelui (strada asfaltata), la mai putin de 2 km de Kaufland Pacurari.Casa este dispusa pe 3 niveluri, dispune de o compartimentare moderna si avantajoasa, cu dresinguri si spatii utile, cu dormoitoare de peste 15 mp ce au baie proprie, cu bucatarie inchisa si terase acoperite.

Casa D+P+1E
Casa D+P+1E
120.000 Euro
Oferte ale acestui proiect
Apartment type icon Casa D+P+1E120mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66