Cube Residence

Case de vanzare zona Copou, Iasi

Case de vanzare cu 5 camere 799 vizualizari
Descriere

Vila insiruita formata din 5 Camere, 2 bai, terasa in zona Breazu, constructie 2022, din caramida (zidarie portanta), regim de inaltime P+1, avand o suprafata utila de 120 mp pe un teren in suprafata de 150 mp + cota drum.

Parter: living si dining cu iesire pe terasa, bucatarie cu iesire pe terasa,birou, hol, baie, spatiu depozitare

Etaj: 3 dormitoare cu suprafete generoase, hol, baie, balcon

Constructiile vor fi racordate la utilitatile zonei, respectiv gaz, curent, apa, canalizare realizata prin fosa ecologica.
Pentru finisaje, usi, obiecte sanitare, viitorii proprietari beneficiaza de bugete generoase pentru a-si personaliza casa dupa propriile idei!

Dezvoltarile imobiliare din ultimii ani nu au intarziat sa atraga investitii si servicii noi locuitorilor zonei. Gradinite private, zone de agrement noi, spatii de evenimente si noi retele de magazine care s-au locat in zona Rediu pentru a aduce un plus de confort si noi oportunitati locuitorilor.

Zona Breazu se invecineaza cu zone ca Pacurari, Popas Pacurari, Valea Lupului, Copou ce face din acesta un cartier bine plasat si linistit, potrivit pentru familii, dar si pentru iubitorii de natura, dar totusi accesibil fiind amplasat in aproprierea orasului.

Aceasta zona este conectata practic la doua zoua diferite ale orasului, practicabila prin Copou - Centru - Tatarasi - Tudor Vladimirescu, iar prin Pacurari catre cealalta parte a orasului pentru Gara - Podul de Piatra - Podu Ros - Alexandru cel Bun - Galata - Nicolina - Cug.

 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa Individuala zona Breazu 1,5 km de Rond Castel
Casa Individuala zona Breazu 1,5 km de Rond Castel
165.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Adrian Girnet

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66