Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Confort House - Case si vile de vanzare zona Miroslava Iasi

Informatii generale

  Amplasament cu acces asfaltat, compartimentare functionala si avantajoasa, aspect exterior deosebit si placut, pozitie  bine gandita a constructiei pe parcela de teren si experienta unui dezvoltator cu vechime in dezvoltarea imobiliara ieseana sunt argumente clare si verificabile "De ce sa cumparati la noi."

Nu doar “construit corect dupa toate normativele”, nu doar “o arhitectura deosebita”, nu doar “util si functional” ci toate trei caracteristici cumulate sunt instrumente care impletite  duc la perfectiunea rezultatului final – propria casa.

Atat casele individuale cat si cele de tip duplex sunt proiectate  pe doua niveluri P+M, cu 5 camere: la parter avem bucatarie, baie de serviciu, un birou si living cu semineu si iesire pe terasa iar la etaj avem 3 dormitoare mari, o baie de 7 mp si un balcon.

Casele sunt acoperite cu tigla, iar accesul in pod se face din holul de la etaj.

Terenul aferent este 460 mp pentru casele single si de 250 mp pentru fiecare unitate de duplex.

Casele se predau "la cheie" cu toate dotarile si finisajele, iar contractarea in acest stadiu va confera posibilitatea de a va personaliza locuinta aleasa si chiar de a o recompartimenta.

Oferte ale acestui proiect:

Case de tip duplex Case individuale

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 3777
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.