Confort Home

Case de vanzare zona Valea Adanca, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 19955 vizualizari
Descriere

 

Cu o vedere superba asupra orasului, cele 10 vile de tip duplex din complexul Confort Home sunt amplasate in zona Cug - Valea Adanca fiind concepute special pentru a satisface exigentele persoanelor care doresc sa se bucure de liniste si spatiu, dar totodata sa beneficieze de acces facil la principalele puncte de interes ale orasului.

 

Concept:

Fiecare vila are o suprafata utila de 110 de mp si o compartimentare excelenta, astfel parterul este compus din hol de acces si living cu iesire pe terasa, bucatarie separata si baie, iar etajul din trei dormitoare cu acces la balcon, dressing in dormitorul matrimonial, hol si baie.

In acelasi timp, fiecare vila beneficiaza si de un teren in proprietate de aproximativ 230 mp, care se amenajeaza dupa dorintele clientului.


Constructie:
Vilele sunt construite pe cadre de beton si zidarie din caramida cu un coeficient mic de pierdere a caldurii, anvelopate cu termosistem de 100mm, iar delimitarea dintre parter si etaj este realizata cu placa de beton armat.
Pentru fiecare etapa a constructiei exista fotografii si filmari, iar fiecare etapa este avizata de ingineri cu experienta, acest lucru reflectandu-se si in Cartea Constructiei.
Tamplaria exterioara este de cea mai buna calitate, cu profil Gealan si 3 randuri de sticla.

Accesibilitate:
Datorita amplasamentului bun al acestui complex, beneficiati de acces facil la toate facilitatile orasului, fiind situat la doar 5 minute de Al. T. Neculai.

Alte avantaje:
Dezvoltatorul va ofera posibilitatea de a va alege dintr-o gama larga de selectii toate finisajele, culorile vopselelor lavabile folosite la interior cat si obiectele sanitare din bai, in limita bugetului stabilit, ce este inclus in pretul final.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa 4 camere, 80000euro T.V.A. 5% Inclus
Casa 4 camere, 80000euro T.V.A. 5% Inclus
80.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Adriana Belciug

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66