Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Complex de case Miroslava - Case si vile de vanzare zona Miroslava Iasi

Informatii generale

Cel mai amplu si diversificat complex de locuinte din zona Miroslava!

Complexul de case Miroslava este un proiect rezidential exclusivist cu regim privat de acces, compus din 64 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex, si este desfasurat pe o suprafata de peste 12.000 mp, in apropierea soselei principale de acces spre Iasi.

 

Proiectul a demarat deja cu prima sa faza – 25 de case, din care majoritatea sunt deja finalizate si locuite, restul imobilelor urmand sa fie date in folosinta progresiv pana in toamna 2019.

 

Pozitia este una privilegiata, oferind intimitate si liniste atat de necesare dupa o zi de munca incarcata, totodata beneficiind si de acces facil catre oras, prin Soseaua Iasi – Voinesti si Soseaua de centura a Iasului.

 

Casele de vanzare din cadrul ansamblului rezidential sunt construite cu o mare atentie la detalii, din zidarie portanta cu stalpi din beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor fiind executata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 80) si tencuiala decorativa, optimizand astfel coeficientul termic la maxim.

 

Casele se vand complet finisate, beneficiaza de centrala proprie pe gaz, cu o putere de 24kw, calorifere de inalta calitate si obiecte sanitare din ceramica, tamplarie P.V.C. cu geam termopan low-e 4 seasons, glafuri interioare si exterioare, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, prize si intrerupatoare, iar contorizarile sunt individuale, toate pentru un consum minim si costuri optimizate.

 

Cartierul beneficiaza de toate utilitatile orasului – gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Iasului iar zona in care este pozitionat dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public, cu acces facil catre toate punctele de interes cum sunt scolile, gradinitele, unitatile spitalicesti, pietele si magazinele.

 

De asemenea, fiecare casa de vanzare poate fi personalizata, astfel aveti posibilitatea de a va pune amprenta inca de la inceput asupra locuintei dumneavoastra, prin alegerea culorilor si modelelor de finisaje pentru gresie, faianta, parchet, usi de interior, etc.

 
Ansamblul cuprinde 4 tipuri de locuinte astfel incat vine in intampinarea clientilor cu nevoi si posibilitati financiare diferite, insa fara a face rabat la spatiu, compartimentare, calitate si mai ales eficienta spatiului locativ.

 

Vezi galerie foto

Vezi modul de achizitie

 

Tipuri de locuinte:

 

- Casa individuala plan parter
- Duplex plan parter
- Casa individuala P+Et
- Duplex P+Et

 

 


INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

 


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 35549
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.