Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Complex de Case Visani - Case si vile de vanzare zona Visani Iasi

Informatii generale

Pret Promotional. De la 65.000 euro T.V.A. 5% Inclus

Complexul de Case Visani este compus din 6 case de tip insiruit, ce sunt situate intr-o locatie ce ofera liniste, discretie si siguranta, avand acces privat, strada asfaltata si in acelasi timp acces rapid spre punctele de interes din oras, atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun, care sunt la doar 200 ml distanta. 

 

Casele de vanzare din Complexul de Case Visani au regim de inaltime P+1E, o suprafata utila de 100 mp, pe suprafate de teren intre 200 - 280 mp, acces pe drum privat, parcare amenajata in fata imobilului si cate un gratar amenajat in gradina din spate.

 

Fiecare locuinta din complex, dispune o compartimentare practica, are 4 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie separata cu acces in gradina din spate si un pod ce poate deservi ca un spatiu de depozitare suplimentar.
 

La nivel de finisaje si dotari casele beneficiaza de: centrala proprie 24 kw, calorifere, usi interior, usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare in bai.

 

Complexul are acces la infrastructura completa (strazi asfaltate) si este bransata la toate utilitatile (canalizare, apa curenta, gaz, electricitate, Internet/Cablu).


Vezi galerie foto:

Vezi modul de achizitie:

 

Vezi Plan Parter

Vezi Plan Etaj

 

Oferte ale acestui proiect:

Plan Parter Plan Etaj

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 330
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.