Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Complex de Case Tip Duplex Horpaz - Case si vile de vanzare zona Horpaz Iasi

Informatii generale

Pret 65.000 Euro T.V.A. Inclus.

Ansamblul de Duplex-uri Horpaz cuprinde 28 de unitati si 56 de apartamente cu o suprafata de 250mp de teren fiecare oferind intimitate fata de vecini. Acest complex este sigurul din zona ce beneficiaza de toate utilitatile inclusiv canalizare. Accesul catre Complex se poate face din Sos Nicolina intrarea pe la Hotel Capitol sau pe Sos de Centura care face legatura cu Valea Lupului. Oferta de case din ansamblul rezidențial Duplex-uri Horpaz  este formata din locuinte de 4 camere si dependinte pe un regim de intaltime P+M care beneficiaza si de un pod unde regasim un spatiu foarte util de depozitare. Casele beneficiaza de urmatoarele finisaje si dotari care sunt la alegerea clientului: gresie, faianta si parchet, usi de intrare din PVC, usi interioare celulare, tamplarie PVC 5 camere, geamuri termopan 4 Seasons si obiecte sanitare in bai.  

 

Casele se predau la cheie!

 

Locatarii ansamblului rezidential de Duplex-uri Horpaz au la dispozitie o linie de maxi-taxi publica, ce face legatura cu zonele centrale ale orasului.

Vezi Plan Parter

Vezi Plan Etaj

Vezi Galeria Foto

Vezi Modul de Achizitie


  

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

 

Oferte ale acestui proiect:

Plan Parter Plan Etaj

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 9234
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.