Complex de case Miroslava

Case de vanzare zona Miroslava, Iasi

Case de vanzare cu 3, 4 camere 44711 vizualizari
Descriere
Complexul de case Miroslava este un proiect rezidential exclusivist cu regim privat de acces, compus din 64 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex, si este desfasurat pe o suprafata de peste 12.000 mp, in apropierea soselei principale de acces spre Iasi.
Proiectul a demarat deja cu prima sa faza – 25 de case, din care majoritatea sunt deja finalizate si locuite, restul imobilelor urmand sa fie date in folosinta progresiv pana in toamna 2020.
Pozitia este una privilegiata, oferind intimitate si liniste atat de necesare dupa o zi de munca incarcata, totodata beneficiind si de acces facil catre oras, prin Soseaua Iasi – Voinesti si Soseaua de centura a Iasului.
Casele de vanzare din cadrul ansamblului rezidential sunt construite cu o mare atentie la detalii, din zidarie portanta cu stalpi din beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor fiind executata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 80) si tencuiala decorativa, optimizand astfel coeficientul termic la maxim.
Casele se vand complet finisate, beneficiaza de centrala proprie pe gaz, cu o putere de 24kw, calorifere de inalta calitate si obiecte sanitare din ceramica, tamplarie P.V.C. cu geam termopan low-e 4 seasons, glafuri interioare si exterioare, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, prize si intrerupatoare, iar contorizarile sunt individuale, toate pentru un consum minim si costuri optimizate.
Cartierul beneficiaza de toate utilitatile orasului – gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Iasului iar zona in care este pozitionat dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public, cu acces facil catre toate punctele de interes cum sunt scolile, gradinitele, unitatile spitalicesti, pietele si magazinele.
De asemenea, fiecare casa de vanzare poate fi personalizata, astfel aveti posibilitatea de a va pune amprenta inca de la inceput asupra locuintei dumneavoastra, prin alegerea culorilor si modelelor de finisaje pentru gresie, faianta, parchet, usi de interior, etc.
Ansamblul cuprinde 4 tipuri de locuinte astfel incat vine in intampinarea clientilor cu nevoi si posibilitati financiare diferite, insa fara a face rabat la spatiu, compartimentare, calitate si mai ales eficienta spatiului locativ.
vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa tip Duplex plan parter 70mp utili
Casa tip Duplex plan parter 70mp utili
57.000 Euro
Casa individuala plan parter zona Miroslava
Casa individuala plan parter zona Miroslava
69.900 Euro
Vila - Duplex zona Miroslava - Cartier Select
Vila - Duplex zona Miroslava - Cartier Select
73.000 Euro
Vila individuala P+1
Vila individuala P+1
77.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66