Complex de Case Visani

Case de vanzare zona Visani, Iasi

1856 vizualizari
Descriere

 

Complexul de Case Visani este compus din 6 case de tip insiruit, ce sunt situate intr-o locatie ce ofera liniste, discretie si siguranta, avand acces privat, strada asfaltata si in acelasi timp acces rapid spre punctele de interes din oras, atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun, care sunt la doar 200 ml distanta. 

 

Casele de vanzare din Complexul de Case Visani au regim de inaltime P+1E, o suprafata utila de 100 mp, pe suprafate de teren intre 200 - 280 mp, acces pe drum privat, parcare amenajata in fata imobilului si cate un gratar amenajat in gradina din spate.

 

Fiecare locuinta din complex, dispune o compartimentare practica, are 4 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie separata cu acces in gradina din spate si un pod ce poate deservi ca un spatiu de depozitare suplimentar.
 

La nivel de finisaje si dotari casele beneficiaza de: centrala proprie 24 kw, calorifere, usi interior, usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare in bai.

 

Complexul are acces la infrastructura completa (strazi asfaltate) si este bransata la toate utilitatile (canalizare, apa curenta, gaz, electricitate, Internet/Cablu).

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Oferte ale acestui proiect
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2020

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66