Case duplex Valea Ursului

Case de vanzare zona Miroslava, Iasi

8188 vizualizari
Descriere

Va propunem spre vanzare, un proiect de case tip duplex ce se construiesc intr-o locatie linistitoare, cu un regim de inaltime Parter+1 Etaj+Pod, cu o amprenta la sol de 75 de mp, cu toate imbunatatirile si utilitatile, situat la 7 km de Belvedere - spre Miroslava - Valea Ursului.

 

Compartimentarea locuintei este una echilibrata, gandita pentru a satisface confortul tau si al familiei tale, fiind compusa dintr-un living ( cu iesire pe terasa), 3  dormitoare, o bucătărie spatioasa si 2 bai.

 

Casa se preda noului proprietar, la cheie, cu finisaje de calitate superioara, dotata cu usa antiefractie la intrare, centrala termica individuala, tamplarie PVC cu geam termopan la exterior, usi moderne la interior, gresie, faianta, parchet, var lavabil.

Suprafata de 112 mp utili sporeste confortul intregii familii si creeaza un spatiu ideal pentru odihna si recreere.

Structura caselor este din caramida, izolația clădirii este realizata cu tencuieli interioare si exterioare de calitate si termosistem de 10 centimetri grosime, care asigura un confort termic pe toata perioada anului.

Podul este necompartimentat dar foarte bun pentru depozitare. Casa va fi acoperita cu tabla Lindab. Terenul aferent casei este de 250 mp, amenajat cu gazon, fiind ideal pentru relaxare.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Oferte ale acestui proiect
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66