Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Case Individuale Vladiceni - Case si vile de vanzare zona Vladeni Iasi

Informatii generale

Pret 65.000 Euro T.V.A. Inclus.

Casa cu 3 camere plan parter de vanzare in Vladiceni (Manastirea Vladiceni) cu o suprafata utila de 75 mp teren total 250 mp, constructie din caramida cu fundatie si structura din beton armat, construite in stil mediteranean, avand acces atat din zona Bucium prin strada Trei Fantani cat si prin Calea Chisinaului drumul spre Tomesti, ambele cai de acces fiind asfaltate. Casele fac parte dintr-un cartier rezidential de 14 unitati locative, cu acces securizat si drum privat, compartimentare foarte functionala, o camera mare de zi, bucatarie patrata (se poate lasa Open Space lacerere), 2 dormitoare patrate ce se pot mobila foarte usor, baie cu geam, terasa cu acces din bucatarie. Terenul total este de 250 mp (cu tot cu amprenta casei), iar aferent de cca 170 mp de teren raman utilizabile ca si curte, case vor fi separate printr-un gard decorativ de 1,5 m inaltime. Predarea se face la cheie incepand cu aprilie 2019. Ca si dotari mentionam: centrala termica proprie, tamplarie exterioara PVC cu geam termopan,usi MDF la interior, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare la baie, termosistem cu polistiren de 100 mm, racordata la toate utilitatile, CURENTELECTRIC, GAZ METAN, CANALIZARE SI APA CURENTA.

Pretul este de 65.000 euro TVA 5% inclus (62.000 euro TVA 5% inclus pentru plata cash integral in avans), se accepta si plata prin orice tip de credit bancar.

 

 

Vezi galerie foto:

Vezi modul de achizitie:

 

Vezi Plan Parter

 

 

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

Oferte ale acestui proiect:

Plan Parter

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 473
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.