Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/case-iasi.ro/page.php on line 37

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/case-iasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 281
Case noi de vanzare in Iasi – Case Padurea Marzesti

Case Padurea Marzesti

Case de vanzare zona Breazu, Iasi

Case de vanzare cu 4 camere 882 vizualizari
Descriere

Va propunem spre vanzare, una din cele 16 case complet finisate, pozitionate intr-o zona rezidentiala, zona Padurii Marzesti, construite cu mult bun gust si responsabilitate.


Aici aveti ocazia de a va transforma in realitate visul de a locui la casa la un pret foarte bun ce reflecta un raport pret/calitate corect.


Spatiu: Ceea ce impresioneaza la aceasta locuinta este modul prin care s-a facut compartimentarea. Avem parte de doua holuri, o camera de zi, trei dormitoare, doua bai comune si o bucatarie inchisa cu zona de dining pentru 10 persoane.


Curtea are o suprafata de 400 mp, iar delimitarea intre proprietati este facuta printr-un gard din lemn.


Constructie: Constructia are o fundatie cu talpa si elevatie armate cu fier striat (Net Invest) si porneste de la o adancime de 1,5 metri, izolata conform proiectului, zidaria este in intregime din caramida Brikstone BKS25 si betonul folosit face parte din clasa B250 (TVI + Heidelberg Cement + Spiroca). Anveloparea exterioara se realizeaza cu polistiren expandat de 10 cm, cu cel mai mic indice de pierdere a caldurii.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa individuala parter
Casa individuala parter
110.000 Euro
Oferte ale acestui proiect
Apartment type icon Casa individuala parter170mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2021

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66