Cartierul Vienez

Case de vanzare zona Vorovesti, Iasi

Case de vanzare cu 3, 4 camere 209 vizualizari
Descriere

Apropierea față de centură va reduce drastic timpul petrecut în trafic, iar intrarea în complexul proriu-zis se va realiza dinspre drumul județean pe un drum privat cu o deschidere de 8m . 

Există posibilitatea de compartimentare în 2 sau 3 dormitoare, în funcție de nevoia ta și  de asemenea, tot la cerere se poate realiza și un beci de 15 mp. Prima variantă de casă va avea 1 baie, iar cealaltă variantă va avea 2 băi. Finisajele interioare premium pot fi personalizate în funcție de stadiul lucrării, iar curțile pot fi amenajate cu rulouri de gazon și arbori, după preferințele viitorului locatar.

În plus, se poate opta pentru varianta de casă Smart ce presupune posibilitatea controlării sistemelor de încălzire și ventilație, a iluminatului, a sistemelor de siguranță și acces, controlul jaluzelelor și al electrocasnicelor, cât și închiderea și deschiderea automată a geamurilor sau a sistemului audio-video. Siguranța, confortul și economisirea timpului se numără printre avantajele principale ale unei case inteligente.

Pentru un plus de confort, poți alege varianta mobilată a casei, mobila fiind din lemn masiv, adusă direct de la producătorii din Germania. Fiecare casă va avea tâmplărie Salamander cu geam tripan, iar gardul se va realiza din cărămidă.

Având în vedere stadiul incipient al proiectului, ai posibilitatea de a personaliza casa dorită atât la interior, cât și la exterior, făcând-o astfel casa visurilor tale.

 

 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Casa individuala
Casa individuala
87.000 Euro
Casa individuala
Casa individuala
87.000 Euro
Casa individuala
Casa individuala
97.000 Euro
Casa individuala
Casa individuala
106.000 Euro
Casa individuala
Casa individuala
109.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Bogdan Busila

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2021

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66