Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Case Noi
Centru
Copou
CUG
Galata
Nicolina
Pacurari
Podu Ros
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Carlig
Ciurbesti
Dorobanti
Holboca
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Tomesti
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Visani
Vladeni
Vorovesti

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Ambiental Residence Breazu - Case si vile de vanzare zona Breazu Iasi

Informatii generale

Preturi promotionale pentru luna Decembrie:
1. Casa Confort Lux: 126 mp utili, 4 camere, 3 bai, balcon si terasa, incalzire prin pardoseala Rehau (sistem SMART HOME), 87.000 euro plata cash, 88.000 euro prin orice tip de credit.

2. Casa Confort: 126 mp utili, 4 camere, 1 dressing, 2 bai, balcon si terasa, incalzire prin calorifere, 79.900 euro plata cash, 82.000 euro plata prin orice tip de credit.

3. Casa Confort Plus: 142 mp utili, 4 camere, 2 bai, 1 dressing, balcon si terasa, incalzire prin calorifere, 85.900 euro la plata cash, 86.900 euro la plata prin credit.

 

O oază de linişte la cateva minute de Copou.

Amplasat la numai 10 minute de Copou și deopotrivă de Păcurari, ferit de aglomerația urbană, complexul rezidențial Ambiental Residence vă așteaptă să-i treceți pragul, punându-vă la dispoziție 12 case moderne de tip Duplex.

Arhitectura modernă, materialele de cea mai bună calitate, seriozitatea tipic germană și experiența unui dezvoltator cu o vastă experiență pe piața construcțiilor sunt doar câteva dintre atu-urile pe care echipa Ambiental Residence, le pune ca temelie pentru a vă împlini visul – acela de a vă găsi căminul mult visat.

Complexul este situat în Breazu, pe platoul de locuințe de langa Padurea Mârzești, o zonă cu multiple avantaje atât din punct de vedere al mediului cât și al accesului spre și dinspre oraș, beneficiind de căi de acces rapide catre Copou si Păcurari, având ca mijloace de transport atât autobuze cât și maxi-taxi.

Casele Ambiental beneficiază fiecare de câte o curte de 180 mp și sunt ferite de zgomotul generat de traficul auto aflându-se la o distanță de 300 de metri de strada principală din Breazu. Locuințele sunt dispuse pe Parter + Etaj + Pod (la cerere se poate construi și beci), însumând 139 mp construiți din care 113 mp utili (+ pod), constând în 3 dormitoare, 1 living, 3 băi din care 1 baie matrimonială, 2 holuri, 1 bucătărie, 1 loc de luat masa, casa scării, terasă exterioară de 14,7 mp cu acces din living,1 balcon la etaj și parcare amenajată în curte pentru 2 mașini.
Construcțiile sunt realizate din cărămidă (BKS 30 la exterior + Poroterm de 11,5 la compartimentările interioare), betoane furnizate de stația Lafarge și armături din fier conform normativelor în vigoare.

Placile peste parter și etaj sunt din beton armat, accesul în pod realizându-se cu o scară pliabilă.

Se pun la dispoziția clienților toate documentele precum: Cartea Tehnică a Construcției, Proiectul de Execuție a structurii si a instalației electrice și sanitare, Manualul Calității precum și CD cu poze de la toate etapele de execuție.

Predarea locuințelor Ambiental Residence se face „la cheie”.

Printre dotări, menționăm:
– branșamente subterane realizate la toate utilitățile (gaz, apă, energie, internet + tv prin fibra optică, fosă septică);
– încălzire prin pardoseală marca Rehau, cu posibilitatea implementarii sistemului Smart Home – toate echipamentele sunt din import Italia, iar sub pardoseala încălzită se folosește poliestilen extrudat de 3 cm și folie din aluminiu;
– instalații  sanitare cu țeavă PPR cu inserție de carbon, robineți de cea mai bună calitate și centrală termică individuală;
– 3 băi complet echipate și utilate, obiecte sanitare moderne, cadă pe colț pentru dormitorul matrimonial (la etaj) și cabină de duș (la etaj) și un WC de serviciu la parter;
– fosă septică individuală  cu o capacitate de 11 mc, cu drenaj;
– parchet import de 8mm grosime montat pe polistiren extrudat de 2mm;
– gresie și faianță import Italia;
– uși de interior din import;
– tâmplărie PVC - VEKA clasa A de calitate (Germania), cu 3 rânduri de sticlă și protecție UV;
– glafuri de exterior;
– instalații electrice cu cablu masiv din cupru, sigurante Schneider și diferențiale pentru băi;
– preechipare prize Internet / TV în fiecare cameră;
– tencuieli și șape mecanizate, gleturi și finisaje, varuri superlavabile, aplicate cu pistol (fără urme de trafalet), cu texturi dense;
– scări interioare din marmura;
– tencuială decorativă exterioară siliconată cu decoruri pe fatada CAPAROL;
– gard cu fundatie din beton cu panouri din lemn;
– porți auto și pietonale;
– alei pietonale betonate/ pavate, parcare betonată/ pavata (5.5 x 3.5m), terase exterioare placate cu gresie.

 

 

Vezi galeria foto
Vezi modul de achizitie


Oferte ale acestui proiect:

Casa Confort Casa Confort Plus Casa Confort Lux

Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 5666
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.