Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/case-iasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 281
Case noi de vanzare in Iasi – Ambiental Residence Breazu

Ambiental Residence Breazu

Case de vanzare zona Breazu, Iasi

10139 vizualizari
Descriere
  1. Casa Confort Lux: 126 mp utili, 4 camere, 3 bai, balcon si terasa, incalzire prin pardoseala Rehau (sistem SMART HOME), 87.000 euro plata cash, 88.000 euro prin orice tip de credit.

2. Casa Confort: 126 mp utili, 4 camere, 1 dressing, 2 bai, balcon si terasa, incalzire prin calorifere, 79.900 euro plata cash, 82.000 euro plata prin orice tip de credit.

3. Casa Confort Plus: 142 mp utili, 4 camere, 2 bai, 1 dressing, balcon si terasa, incalzire prin calorifere, 85.900 euro la plata cash, 86.900 euro la plata prin credit.

 

O oază de liniste la cateva minute de Copou.

Amplasat la numai 10 minute de Copou și deopotriva de Pacurari, ferit de aglomeratia urbana, complexul rezidential Ambiental Residence va asteapta sa-i treceti pragul, punându-va la dispozitie 12 case moderne de tip Duplex.

Arhitectura moderna, materialele de cea mai buna calitate, seriozitatea tipic germana și experienta unui dezvoltator cu o vasta experienta pe piata constructiilor sunt doar cateva dintre atu-urile pe care echipa Ambiental Residence, le pune ca temelie pentru a vă împlini visul – acela de a va gasi caminul mult visat.

Complexul este situat în Breazu, pe platoul de locuinte de langa Padurea Marzesti, o zonă cu multiple avantaje atât din punct de vedere al mediului cat si al accesului spre si dinspre oras, beneficiind de cai de acces rapide catre Copou si Pacurari, avand ca mijloace de transport atat autobuze cat si maxi-taxi.

Casele Ambiental beneficiaza fiecare de cate o curte de 180 mp și sunt ferite de zgomotul generat de traficul auto aflandu-se la o distanta de 300 de metri de strada principala din Breazu. Locuintele sunt dispuse pe Parter + Etaj + Pod (la cerere se poate construi si beci), insumand 139 mp construiti din care 113 mp utili (+ pod), constand în 3 dormitoare, 1 living, 3 bai din care 1 baie matrimoniala, 2 holuri, 1 bucătarie, 1 loc de luat masa, casa scarii, terasa exterioara de 14,7 mp cu acces din living, 1 balcon la etaj și parcare amenajata in curte pentru 2 masini.
Constructiile sunt realizate din caramida (BKS 30 la exterior + Poroterm de 11,5 la compartimentarile interioare), betoane furnizate de statia Lafarge și armaturi din fier conform normativelor în vigoare.

Placile peste parter si etaj sunt din beton armat, accesul in pod realizandu-se cu o scara pliabila.

Se pun la dispozitia clientilor toate documentele precum: Cartea Tehnica a Constructiei, Proiectul de Executie a structurii si a instalatiei electrice si sanitare, Manualul Calitătii precum si CD cu poze de la toate etapele de executie.

Predarea locuintelor Ambiental Residence se face „la cheie”.

Printre dotari, menționam:
– bransamente subterane realizate la toate utilitatile (gaz, apa, energie, internet + tv prin fibra optica, fosa septica);
– încalzire prin pardoseala marca Rehau, cu posibilitatea implementarii sistemului Smart Home – toate echipamentele sunt din import Italia, iar sub pardoseala încălzita se foloseste poliestilen extrudat de 3 cm și folie din aluminiu;
– instalatii  sanitare cu teava PPR cu insertie de carbon, robineti de cea mai bună calitate si centrala termica individuala;
– 3 bai complet echipate si utilate, obiecte sanitare moderne, cada pe colt pentru dormitorul matrimonial (la etaj) și cabina de dus (la etaj) și un WC de serviciu la parter;
– fosa septica individuala  cu o capacitate de 11 mc, cu drenaj;
– parchet import de 8mm grosime montat pe polistiren extrudat de 2mm;
– gresie si faianta import Italia;
– usi de interior din import;
– tamplărie PVC - VEKA clasa A de calitate (Germania), cu 3 rânduri de sticla și protectie UV;
– glafuri de exterior;
– instalatii electrice cu cablu masiv din cupru, sigurante Schneider și diferentiale pentru bai;
– preechipare prize Internet / TV în fiecare camera;
– tencuieli si sape mecanizate, gleturi si finisaje, varuri superlavabile, aplicate cu pistol (fara urme de trafalet), cu texturi dense;
– scari interioare din marmura;
– tencuiala decorativa exterioara siliconata cu decoruri pe fatada CAPAROL;
– gard cu fundatie din beton cu panouri din lemn;
– porti auto și pietonale;
– alei pietonale betonate/ pavate, parcare betonata/ pavata (5.5 x 3.5m), terase exterioare placate cu gresie.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Oferte ale acestui proiect
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2022

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66