Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Ansambluri de case si vile Vanzari de case si vile Inchirieri de case si vile

Zone

Bucium
Bularga
Case Noi
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dancu
Frumoasa
Galata
Nicolina
Podu Ros
Podul de Fier
Poitiers
Sararie
Tatarasi

Zone limitrofe

Barnova
Breazu
Dorobanti
Horpaz
Letcani
Lunca Cetatuii
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Uricani
Valea Adanca
Valea Lupului
Valea Ursului
Vinatori
Visani

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Internet
Cablu tv
Curte
Curte comuna
Gradina
Anexe
Garaj
Beci
Electricitate
Gaz
Retea apa
Canalizare

Inchide cautare avansata

Family Residence 3 - Case si vile de vanzare zona CUG Iasi

Informatii generale

Inter Imobiliare va propune spre achizitie, 48 de vile insiruite formate din 3 si 4 camere cu dependinte, in complexul rezidential Family Residence 3, situat in zona Capat Cug , dispuse P+1+M fiecare, avand si loc de parcare inclus. Complexul este  construit din  beton armat si caramida Porotherm inclusiv compartimentarile dintre apartamente si peretii despartitori dintre camere, avand la exterior o izolatie cu termosistem de 10 cm finisata cu tencuiala decorativa.

 Complexul de vile din cadrul proiectului rezidential Family Residence 3 se vand complet finisate (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separata, centrala proprie de apartament, tamplarie P.V.C, gresie, faianta, parchet laminat, obiecte sanitare in bai, vopsele lavabile.

Totodata, fiecare proprietar, va putea opta pentru personalizarea tuturor amenajarilor interioare gresie, faianta, parchet, usi interioare, zugraveli, obiecte sanitare etc, in cazul in care apartamentul va fi contractat din timp.

 

 

INTER IMOBILIARE este PROMOTOR si AGENT de VANZARI al acestui proiect.

 

COMISION 0% pentru CUMPARATOR.

 

Pentru detalii complete si pentru vizionarea ansamblului contactati consilierul nostru imobiliar.

Consilier vanzari:

D-l Florin Filip
Tel/Fax:  0232.22.66.66
Mobil:    0728.24.66.66       
florin.filip@interimobiliare.ro


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 29649
 

Cine va prezinta aceste case?


Acest site apartine agentiei Inter Imobiliare din Iasi. Prin el, agentia noastra, vine in intampinarea celor ce doresc sa cumpere o casa, fie ea abia construita si apartinand unui complex rezidential, fie apartinand unor persoane fizice ce doresc sa vanda.

De ce sa cumparati case prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor rezidentiale este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.

De ce este util case-iasi.ro pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea ansamblurilor de vile noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.